O
The Pearl – Tróia
, boutique hotel de luxo está a recrutar um Diretor de Hotel. Procura-se um profissional com experiência na gestão de hotéis boutique e forte orientação para a área de Food & Beverage, que esteja apto a montar toda a operação do hotel desde a fase de pré-abertura até ao início da operação.
Responsabilidades:
* Planeamento e implementação de toda a operação do hotel antes da abertura.
* Liderança dos processos de recrutamento, formação e gestão de equipas dos vários departamentos.
* Desenvolvimento e implementação de estratégias de F&B.
* Garantir conformidade com padrões operacionais de marca.
* Garantir controlo de report financeiro da unidade.
* Representar o hotel junto de parceiros e fornecedores.
Requisitos Obrigatórios:
* 10+ anos de experiência em hotelaria de luxo (acresce valor com marcas de luxo internacionais).
* 7+ anos em cargos de gestão de equipas multidisciplinares no sector de hospitality.
* Forte conhecimento em operações de Food & Beverage.
* Nível fluente de português e inglês.
Candidaturas:
Enviar CV atualizado e carta de apresentação para
****************************************************************************************************************************
The Pearl – Tróia, a luxury boutique hotel, is recruiting a Hotel Director.
We are seeking a professional with proven experience in managing boutique hotels and a strong background in Food & Beverage operations. The ideal candidate will be responsible for setting up the entire hotel operation, from the pre-opening phase through to the launch.
Responsibilities:
* Plan and implement all operational aspects of the hotel prior to opening.
* Lead recruitment, training, and management processes across all departments.
* Develop and execute Food & Beverage strategies.
* Ensure compliance with brand operational standards.
* Oversee financial reporting and performance control.
* Represent the hotel with partners and suppliers.
Requirements:
* 10+ years of experience in luxury hospitality (experience with international luxury brands is a plus).
* 7+ years in management roles leading multidisciplinary teams in the hospitality sector.
* Strong expertise in Food & Beverage operations.
* Fluency in Portuguese and English.
Applications:
Please send your updated CV and cover letter to